Eten, drinken & meer

Bij Bar-Restaurant Robuust bent u ook van harte welkom voor een gezellige borrel aan onze Robuuste bar of natuurlijk op ons zonovergoten terras in de zomermaanden. Een goed gesprek, een gezellig samenzijn, een eerste date, jubileum, een zakelijke meeting, feesten & partijen: het begint aan de bar bij Robuust!

Wilt u meer informatie, heeft u iets te vieren of wilt u met collega’s, vrienden of familie borrelen of dineren? Vraag ons naar de vele mogelijkheden via (050) 211 18 35 of via welkom@robuustgroningen.nl

 

Overnachteninstijl.nl

Wilt u uw bezoek aan Bar-Restaurant Robuust combineren met één of meerdere overnachtingen in de mooie stad Groningen?
Wij zijn een samenwerking aangegaan met overnachteninstijl.nl omdat zij hetzelfde doel voor ogen hebben als wij. Samen willen wij ervoor zorgen dat uw weekendje Groningen een onvergetelijke ervaring wordt.

Overnachteninstijl beschikt over een aantal unieke en sfeervolle hotel appartementen in het centrum van Groningen, die allemaal heel verschillend van karakter zijn. Dus voor elk wat wils.

De accommodaties van overnachteninstijl.nl zijn van alle gemakken voorzien en liggen allemaal op een steenworp afstand van ons restaurant. Gastvrouw Diet Daleman zorgt voor een hartelijk ontvangst en staat ervoor garant dat u een fantastisch verblijf zult hebben in Groningen.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om een heerlijk diner te combineren met een overnachting.

Borrelkaart

Oesters (per stuk)  €2,60
Breekbrood            €5,25
Kaastengels (9 st.) €8,50
Bitterballen (9 st.)  €7,75
Borrelplate             €14,75
Kaasplank              €9,50
Nacho’s                  €9,50

Robuuste Tweets

Volg ons op Facebook en Twitter