VOORGERECHTEN / STARTERS

Wadden Oesters / Mudflats Oysters € 2,60 per stuk
geserveerd met dressing van pepers en gember en limoen. / served with a pepper-ginger dressing, and lime.
Biertip: Lowlander IPA  € 5,30 Wijntip: Musso Chardonnay € 5,00

Breekbrood / Bread € 5,25
met kruidenboter en aioli. / with garlic butter and aioli.

Groninger mosterdsoep / Groninger mustard soup  € 6,50
met spekjes of droge worst. / with bacon or dry sausage.
Biertip: Leffe Blond € 4,60 Wijntip: Villa Blanche Chardonnay € 5,00

Bouillabaisse € 8,50
rijkelijk gevulde Franse vissoep met vis, kokkels, mosselen en scheermessen. / richly filled French fishsoup with cockles, mussles and razor shell.
Biertip: Lowlander IPA € 5,40 Wijntip: I Muri Bianco  € 5,00

Rundercarpaccio / Beef carpaccio € 10,95
met truffel-mayonaise, Parmezaan, pijnboompitten en rucola. / with truffle mayonnaise, Parmesan, pine nuts en arugula.
Biertip: La Chouffe € 4,50 Wijntip: Jean Claude Mas Rose € 4,20

Gegratineerde Coquille Saint-Jacques / Gratinaded Coquille Saint-Jacques € 11,50
gegratineerd met parmezaan en kruidendressing. / gratinated with Parmesan and herb dressing.
Biertip: Hertog Jan Weizener € 4,20  Wijntip:Les Garriques Chardonnay € 4,20

Terrine van eendenlever en gekonfijte bout / Terinne of duck liver and confined bolt € 9,50
met cognac en huisgemaakte chutney. / with cognac and homemade chutney.
Biertip: Leffe Dubbel  € 4,60 Wijntip: Seven Springs Oaked Chardonnay € 6,00

Trio van geitenkaas / Goat cheese trio € 9,50
gerookte geitenkaas, crème brûlée van geitenkaas en een roulette van geitenkaas. / smoked goat cheese, goat cheese crème brûlée and goat cheese roullete.
Biertip: Hertog Jan Weizener € 4,20 Wijntip: Tom Dockner Gruner Veltliner € 6,50

Portobello uit de oven / Portobello from the oven€ 8,50
met korenbloem kaas, sjalot en tamme kastanje. / with cornflower cheese, shalot and sweet chestnut.
Biertip: Leffe Blond € 4,60 Wijntip: Johanneshof Reinisch Pinot Noir € 7,50

Kids Menu € 7,50
Frikandel, kipnuggets of geitenkaaskroketjes. / frikandel, chicken nuggets or goat cheese croquettes.

ROBUUST MENU
Wisselend 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu. Zie de borden of vraag onze medewerkers! / Changing 3, 4 or 5 courses surprise menu. See the signs or ask our staff! € 32,50 / € 36,50 / € 42,50

SHARED DINING
Seafood plate voor twee personen € 52,50 (per extra persoon 25,00) (opt. ½ kreeft / with ½ lobster + € 10,95)
o.a. Alaska King Crab, langoustine, black tiger garnalen, fruits de mer, krab klauwen en calamares. / Alaska King Crab, langoustine, black tiger prawns, fruits de mer, crab claws and calamari.
Biertip: Duvel € 4,75 Wijntip: Fles Marimorena Albarino € 35,00

Vleesplank vanaf twee personen. 52,50 (per extra persoon 25,00)
een plateau met diverse soorten gegrild vlees, onze medewerkers geven u graag advies.
Biertip: Lowlander Poorter € 5,10  Wijntip: Fles  Seven Springs Syrah € 34,00

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

Robuust Special € 16,50
grillspecial van de dag. Zie de borden of vraag onze medewerkers. / grill special of the day. See the signs or ask our staff.

Catch of the day € 16,50
vangst van de dag. Zie de borden of vraag onze medewerkers. / catch of the day. See the signs or ask our staff.

Huis gemarineerde spareribs / House marinated spareribs € 18,50
langzaam gegaarde spareribs, gelakt uit de oven en met knoflooksaus. / slowly cooked spareribs, lacquered in the oven and with garlic sauce.
Biertip: Lowlander Poorter € 5,10 Wijntip: Musso Tempranillo € 5,20

Turfs little brother € 19,50
spies van ossenhaaspuntjes en gamba’s, geserveerd met aioli. / skewer of beef tenderloin and prawns, served with aioli.
Biertip: Leffe Dubbel € 4,60  Wijnt tip: Seven Springs Oaked Chardonnay € 6,00

Tournedos Simmentaler / Tournedos of Simmentaler € 26,50
met truffelsaus of rode portsaus. / with truffle sauce or red portsauce.
Biertip: Lowlander Poorter € 5,10  Wijntip: Luccarelli Puglia € 5,00

Tamme Eendenborstfilet / Tame Duck breast fillet €19,50
met een oestersaus. / with an oystersauce.
Biertip: Tripel Karmeliet € 4,85  Wijntip: Ferrandiere Malbec €4,20

Seafood plate € 27,50(opt. ½ kreeft / with ½ lobster + € 10,95)
o.a. Alaska King Crab, langoustine, black tiger garnalen, fruits de mer, krab klauwen en calamares. / Alaska King Crab, langoustine, black tiger prawns, fruits de mer, crab claws and calamari.
Biertip: Duvel € 4,75 Wijntip: Seven Springs Oaked Chardonnay € 6,00

Schweinehaxe 800 gram € 21,50
Langzaam gegaarde schweinehaxe in eigen jus. / slowely cooked schweinhaxe in own gravy.
Biertip: Duvel € 4,75 Wijntip: Neropasso Rosso € 6,50

Cajun steurgarnalen € 19,50
licht pikant gemarineerde steurgarnalen (ongepeld). / slightly spicey marinated prawns (unpeeled)
Biertip: La Chouffe € 4,60 Wijntip: I Muri Bianco € 4,50

Gnocchi € 18,50
met verse pesto, spinazie, salie en Parmezaan. / Gnocchi with pesto, spinach, sage and Parmesan.
Biertip: Leffe dubbel € 4,60 Wijntip: Tom Dockner Gruner Veltliner € 6,50

Risotto € 17,50
met tamme kastanje en truffel. / with sweet chestnut and truffle.
Biertip: Lowlander IPA € 5,10
Wijntip: Luccarelli Puglia € 5,00

NAGERECHTEN / DESSERTS

Chocoladebrownie / Chocolate brownie € 7,50
met vanille-ijs en caramel-bourbon saus. / with vanilla ice cream and caramel-bourbon sauce.
Wijntip: Banyuls Rimage € 5,50

Crème brûlée frangelico / Crème brûlée with frangelico € 6,50
Wijntip: Paul Mas Muscat de Minervois € 6,00

Chocolate mess € 7,50
met merinque, chocolade en caramel. / with merinque, chocolate and caramel.
Wijntip: Banyuls Rimage € 5,50

Parfait van stoofpeer / Parfait of stew pear € 6,50
met noten en stroop van stoofpeer. / with nuts and syrup of stew pear.
Wijntip: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese € 6,50

Kaasplank /  Cheese plate € 9,50
selectie van 5 divers kazen. / selection of 5 cheeses.
Wijntip: Kopke Colheita 1999 € 5,50

Heeft u een allergie? Meld het ons! / Do you have allergies? Please tell us!

Robuuste Tweets

Volg ons op Facebook en Twitter