VOORGERECHTEN / STARTERS

Oysters fine de claire 6 stks € 15,00 12 stks € 30,00
geserveerd met dressing van peper, gember en honing. / served with dressing of pepper, ginger and honey.
Biertip: Lowlander IPA  € 5,10 Wijntip: Musso Chardonnay € 5,00

Breekbrood / Bread € 5,25
met kruidenboter en aioli. / with garlic-herb butter and aioli.

Bisque d’homard € 9,50
gevuld met rivierkreeftjes en crème fraîche. / filled with crayfish and crème fraîche.
Biertip: Lowlander IPA € 5,10 Wijntip: I Muri Bianco  € 5,00

Rundercarpaccio Simmentaler / Beef carpaccio Simmentaler € 10,95
met truffel-mayonaise, Parmezaan, pijnboompitten en rucola. / with truffle mayonnaise, Parmesan, pine nuts en arugula.
Biertip: La Chouffe € 4,60 Wijntip: Jean Claude Mas Rose € 4,20

Helix aspersa gros gris wijngaardslakken uit Sexbierum / Helix aspersa gros gris vine snails from Sexbierum € 11,50
gevuld met kruidenboter uit de oven. / filled with garlic-herb butter from the oven.
Biertip: Leffe Blond € 4,60  Wijntip: Villa blanche Chardonnay € 5,00

Coquille Saint-Jacques van de lavagrill / Coquille Saint-Jacques from the lava grill € 11,50
met granny smith appel, crumble van hazelnoot en een schuim van mossel. / with granny smith apple, hazelnut crumble and a foam of mussel.
Biertip: Hertog Jan Weizener € 4,40  Wijntip: Les Garriques Chardonnay € 4,20

Spring roll € 7,50
gevuld met brie, honing, rucola, tijm en balsamicodressing. / filled with brie, honey, arugula, thyme and balsamic dressing.
Biertip: Leffe Dubbel € 4,60 Wijntip: Luccarelli Puglia € 5,00

Kastanje champignons uit de oven / Chestnut mushrooms from the oven € 8,50
met knoflook, kruidenboter en platte peterselie. / with garlic-herb butter and flat parsley.
Biertip: Duvel €4,75 Wijntip: Nerapasso Rosso € 6,50

SHARED DINING
Seafood plate voor twee personen / Seafoodplate for two € 57,50 (per extra persoon € 28,75)
met o.a. Alaska King Crab, langoustine, black tiger garnalen, fruits de mer, krab klauwen, pijlinktvis en aioli. / Alaska King Crab, langoustine, black tiger prawns, fruits de mer, crab claws, squid and aioli.(opt. ½ kreeft / with ½ lobster + € 10,95)
Biertip: Duvel € 4,75 Wijntip: Fles Marimorena Albarino € 35,00

Vleesplank vanaf twee personen / Meat platter for two € 57,50 (per extra persoon € 28,75)
plank met diverse soorten gegrild vlees. Onze medewerkers geven u graag advies. / platter with various kinds of grilled meat. Our staff will be happy to advise you.
Biertip: Lowlander Poorter € 5,10  Wijntip: Fles Seven Springs Syrah € 34,00

HOOFDGERECHTEN / MAIN COURSES

CHEF’S MENU
Wisselend 3, 4 of 5-gangen verrassingsmenu van onze chef. Zie de borden of vraag onze medewerkers! / Changing 3, 4 or 5 courses surprise menu from our chef. See the signs or ask our staff!
€ 32,50 / € 36,50 / € 42,50

Robuust Special € Dagprijs
grillspecial van de dag. Zie de borden of vraag onze medewerkers. / grill special of the day. See the signs or ask our staff.

Catch of the day € Dagprijs
vangst van de dag. Zie de borden of vraag onze medewerkers. / catch of the day. See the signs or ask our staff.

Huis gemarineerde spareribs / House marinated spareribs € 19,50
langzaam gegaarde spareribs, gelakt uit de oven en met knoflooksaus. / slowly cooked spareribs, lacquered in the oven and with garlic sauce.
Biertip: Lowlander Poorter € 5,10 Wijntip: Musso Tempranillo € 5,20

Turfs little brother € 21,50
spies van ossenhaaspuntjes en gamba’s, geserveerd met aioli. / skewer of beef tenderloin and prawns, served with aioli.
Biertip: Leffe Dubbel € 4,60  Wijntip: Seven Springs Oaked Chardonnay € 6,00

Tournedos Simmentaler / Tournedos of Simmentaler € 28,50
met truffelsaus of gelée de viande. / with truffle sauce or meat jelly .
Biertip: Lowlander Poorter € 5,10  Wijntip: Luccarelli Puglia € 5,00

Tournedos Simmentaler Rossini / Tournedos of Simmentaler Rossini € 32,50
met toast, paté de foie gras, gelée de viande en truffel. / with toast, pâté de foie gras, meat jelly and truffle.
Biertip: Lowlander Poorter € 5,10  Wijntip: Neropasso Rosso € 6,50

Duo van lam / Duo of lamb € 21,50
lamsrack en lamsfilet met saus van honing en tijm. / lamb rack and lamb fillet with honey and thyme sauce.
Biertip: Leffe Dubbel € 4,60  Wijntip: Johanneshof Reinisch Pinot Noir € 7,50

T-bone steak 500 gram / T-bone steak 500 grams €32,50
met kruidenboter. / with garlic-herb butter.
Biertip: Lowlander Poorter € 5,10 Wijntip: Musso Tempranillo € 5,20
Seafood plate
€ 28,75 (opt. ½ kreeft / with ½ lobster + € 10,95)
o.a. Alaska King Crab, langoustine, black tiger garnalen, fruits de mer, krab klauwen, pijlinktvis and aioli. / Alaska King Crab, langoustine, black tiger prawns, fruits de mer, crab claws, squid and aioli
Biertip: Duvel € 4,75 Wijntip: Seven Springs Oaked Chardonnay € 6,00

Tonijnsteak / Tuna steak € 19,50
yellowfin tonijn met teriyaki saus. / yellowfin tuna with teriyaki sauce.
Biertip: La Chouffe € 4,60 Wijntip: Seven Springs Oaked Chardoannay € 6,00

Gnocchi met gegrilde groenten / Gnocchi with grilled vegetables € 18,50
courgette, aubergine, paprika en Parmezaan. / zucchini, eggplant, pepper and Parmesan.
Biertip: Leffe dubbel € 4,60 Wijntip: Tom Dockner Gruner Veltliner € 6,50

Rode bieten risotto / Beetroots risotto € 17,50
met geitenkaas en honing. / with goatcheese and honey.
Biertip: Lowlander IPA € 5,10 Wijntip: Ferrandiere Malbec € 4,20

Kindermenu / Kidsmenu € 9,95
In overleg met onze medewerkers kan onze chef van bepaalde gerechten een kinderportie bereiden. / In consultation with our employees, our chef can prepare a portion of children’s dishes.

NAGERECHTEN / DESSERTS

Snicker brownies / Snicker brownies € 8,50
met vanille-ijs en caramel-bourbon saus. / with vanilla ice cream and caramel-bourbon sauce.
Wijntip: Banyuls Rimage € 5,50

Crème brûlée / Crème brûlée € 6,50
met limoncello van Alambik uit Midwolda. / with limoncello from Alambik from Midwolda.
Wijntip: Paul Mas Muscat de Minervois € 6,00

New York cheesecake / New York cheesecake € 7,50
met gelei van rood fruit en limoensorbet-ijs / with red fruit jelly and lime sorbet ice cream.
Wijntip: Johanneshof Reinisch Rotgipfler Auslese € 6,50

Terrine Robuust / Terrine Robuust € 7,95
komkommer, biet en wortel sorbet-ijs, frambozen en een crumble van bitterkoekjes. / cucumber, beet and carrot sorbet ice cream, raspberries and a crumble of macaroons.
Wijntip: Paul mas Muscat de Minervois € 6,00

Kaasplank /  Cheese plate € 9,50
selectie van 5 divers kazen, rinse appelstroop en vijgenbrood. / selection of 5 different cheeses and apple syrup and fig bread.
Wijntip: Kopke Colheita 1999 € 5,50

Heeft u een allergie? Meld het ons! / Do you have allergies? Please tell us!

Robuuste Tweets

Volg ons op Facebook en Twitter